2016 openingsrit

2016 openingsrit

 

De Openingsrit neemt ons mee op een ronde door het Westland, met vertek en einde bij het Van der Valk-hotel in Dordrecht. 

Genietend van het Randstedelijk-schoon en de Rotterdamse Havens rijden we via de Botlek  richting Hoek van Holland, waar je bij mooi weer op een terras aan het water de enorme zeeschepen aan je voorbij kunt zien glijden. Daarna wordt het uitzicht voornamelijk gevormd door het Westland met z'n vele Glastuinbouw-bedrijven. De tweede stop is aan de rand van Rotterdam in Bergschenhoek aan de oevers van de Rotte, aan die schone snelle vliet,.... etcetera; we vervolgen onze weg via de Krimpenerwaard en Alblasserwaard waarna je er voor kunt kiezen om volgens de aanwijzingen terug te rijden naar het eindpunt in Dordrecht of iets eerder al af te sluiten in Oud-Alblas bij de "Kat in Wilg" waar je bij goed lekker buiten kun zitten (na Oud-alblas gaat de route namelijk via de N3 linea recta naar het Van der Valk).

De totale lengte van de rit is circa 230km, verdeeld in 2 stukken van 80 en een finale van 70km goed te doen. Zorg wel dat je met volle benzinetank vertrekt.

Verzamelen tussen 09:30 en 10:00u bij het Van der Valk-hotel in Dordrecht en stipt om 10:00u gaan rijden is het advies zodat je voor de lunch in elk geval een stevig stuk van de route soldaat kunt maken.

De routes zijn natuurlijk weer te vinden onder de documenten

Tot zondag 24 April!

comments powered by Disqus