2016 motorcross made

2016 motorcross made

 

MotorcrossMade: Help ons helpen!

Dit jaar organiseert Stichting DVO (Door Vrienden Opgericht) voor de 18e keer de benefiet motorcross wedstrijd ‘MotorcrossMade’ in Wagenberg. Het doel wat we elk jaar stellen met deze laatste race van het seizoen is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor gehandicapten in de gemeente Drimmelen.

 

Veel deelnemers - weinig vrijwilligers
Aan enthousiaste deelnemers is nooit gebrek maar elk jaar zit er weer heel veel tijd in het organiseren van dit benefiet evenement. Helaas merken we dat het steeds moeilijker is voldoende vrijwilligers bij elkaar te krijgen om, samen met ons, het evenement telkens weer tot een groot succes te maken. Na onze oproep voor meer vrijwilligers afgelopen jaar, hebben we gelukkig enkele aanmeldingen uit Made en Terheijden gehad. Meld je ook aan als vrijwilliger zodat we dit jaar het evenement ook weer rond kunnen krijgen!


Zeg nou zelf, zou het niet verschrikkelijk zonde zijn als dit geweldige evenement niet meer door kan gaan alleen maar omdat er te weinig aanmeldingen van vrijwilligers zijn? De mensen waar we het voor doen kijken er altijd erg naar uit om naar de motorcross te komen waar ze een rondje mee kunnen rijden in een echt zijspan en elk jaar weer als ware artiesten mogen optreden in de feesttent. Wanneer je al die mensen ziet glunderen dan weet je weer waar je het allemaal voor doet! Help mee, kruip eens een weekeinde achter die TV vandaan, laat Facebook en de rest van de digitale meuk een weekeinde voor wat het is! Kom die bank uit en doe echt iets voor een ander!

 

Help ons helpen!
Meld je ook aan als vrijwilliger via info@garagebastiaansen.nl of bel naar Wim Bastiaansen via het telefoonnummer 076-593 2321.

 

Dit jaar (2016) valt de motorcross in het weekeinde van 5 en 6 november, we beginnen beide dagen ‘s morgens om 8.00 uur. Er is volop te doen, help bijvoorbeeld mee als baanwachter, barpersoneel, parkeerbegeleiding of bij de kaartverkoop: Er zijn in het weekeinde van de Motorcross Made per dag ongeveer 100 vrijwilligers nodig dus we kunnen iedereen gebruiken! Vragen? Iets onduidelijk? Gelijk met je hele vriendengroep, vereniging of stichting een helpende hand bieden bij het organiseren van MotorcrossMade? Neem contact met ons op via het bovenstaande e-mail adres of telefoonnummer.

 

Meer informatie over ‘MotorcrossMade’ kunt u ook vinden via de website: www.motorcrossmade.nl

Voor de volledigheid willen we even vermelden dat dit geen georganiseerde activiteit van MTC de Gaay is en dat deelname geheel op eigen risico is

comments powered by Disqus